Dhr. Michael L. Ringoir
Directeur – Relatietherapeut

Naast een Bachelordiploma in Human Resources, behaalde Michael L. Ringoir ook de diploma’s van klinische psychologie, relatietherapie, sekscounseling, familietherapie, life coaching en volgde hij tal van andere cursussen om zich continu bij te scholen.

Michael L. Ringoir bouwde in april 2014 een privépraktijk voor relatietherapie uit in Gent en Sint-Niklaas. Het aantal aanmeldingen is op 5 jaar tijd enorm gegroeid. Vandaar onze beslissing om de praktijk uit te breiden met verschillende disciplines. Op deze manier kunnen we onze cliënten nauwer en in-house opvolgen. Ons team bestaat uit verschillende specialisten met elk hun eigen vakdomein.

Wil je meer informatie over onze aanpak? Surf naar onze groepspraktijk: www.praktijkringoir.be

Ik werk voltijds als directeur bij Relatiekliniek Vlaanderen waar ik naast de algemene leiding van het centrum ook zelf actief koppels begeleid. Daarnaast help ik bedrijven in het analyseren van medewerkers en het optimaliseren van mensgerichte processen binnen het bedrijfsleven (HR/Competence Management/Exit/Outplacement).

Ben je zelf therapeut? We werven continu nieuwe profielen aan. Interesse? Contacteer onze HR op HR@michaelringoir.be of bel 09 298 01 97.