Site Overlay

Relatietherapie

Wat maakt een relatie compleet? Waar is de vonk van vroeger gebleven? Hoe leer je omgaan met een stukgelopen relatie? Wat als je elkaar graag ziet, maar er toch een paar zaken fout lopen?

Elke situatie is anders, maar één ding staat vast: communicatie is de sleutel tot succes. Samen analyseren we je situatie en gaan we op zoek naar concrete oplossingen.

Door samen doelen te stellen en deze actief op te volgen, biedt relatietherapie een heuse meerwaarde aan jong en oud.

Uiteraard bestaat er geen handleiding voor relaties, daarom bekijken we elke situatie individueel om samen een gepast actieplan op te stellen.

Let wel, jullie engagement is van cruciaal belang om succes of vooruitgang te boeken.

Het is mogelijk om individueel te starten met relatietherapie. Toch is het steeds waardevol om je partner mee te brengen, ook al staat hij/zij hier sceptisch tegenover.


Onze Relatietherapeut – Michael L. Ringoir

Dhr. M. L. Ringoir
Relatietherapeut
&
Directeur Relatiekliniek

 Neem vandaag nog telefonisch contact op met Relatiekliniek Vlaanderen om een afspraak te maken voor relatietherapie in St-Niklaas.

Directe lijn: +32 9 298 01 97 (weekdagen, 09h-17h)

Secretariaat St-Niklaas: +32 3 361 46 63 (weekdagen, 09h-17h)

E-mail: secretariaat@relatiekliniek.be

Of klik hier om online een afspraak te maken in onze agenda.

Naast een Bachelordiploma in Human Resources, behaalde Michael L. Ringoir ook de diploma’s van klinische psychologie, relatietherapie, sekscounseling, familietherapie, life coaching en volgde hij tal van andere cursussen om zich continu bij te scholen.

Michael L. Ringoir bouwde in april 2014 een privépraktijk voor relatietherapie uit in Gent en Sint-Niklaas. Het aantal aanmeldingen is op 5 jaar tijd enorm gegroeid. Vandaar onze beslissing om de praktijk uit te breiden met verschillende disciplines. Op deze manier kunnen we onze cliënten nauwer en in-house opvolgen. Ons team bestaat onder andere uit een relatietherapeut, klinisch psychologie, diëtiste en relaxatietherapeut.

Ik werk voltijds als relatietherapeut en ben actief in St-Niklaas.

Ben je zelf therapeut? We werven continu nieuwe profielen aan. Interesse? Contacteer onze HR op HR@michaelringoir.be of bel 09 298 01 97!


Relatietherapie, Relatietherapie Gent, Relatietherapie Oost-Vlaanderen, Sekscounseling, koppeltherapie, betere relatie